Warmtepompen

Duurzaam en efficiënt voorzien in warm tapwater, verwarming en koeling met een lucht/water warmtepomp. Bij Hofman Klimaattechniek geloven wij in een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Daarom concentreren wij ons op All Electric en All Electric Ready warmtepompen. 

Lees hieronder meer of neem meteen contact op voor een vrijblijvend advies.

Kies voor onze complete service

Naar een gasloze toekomst. In één sprong of met een tussenstap.

Met een All Electric lucht/water warmtepomp kunt u in één keer van het gas af.

Is uw woning er nog niet klaar voor, maar u wel? Kies dan voor een All Electric Ready hybride warmtepomp als tussenstap. Daarmee stap je later eenvoudig over op een All Electric installatie.

100% gasloos

All-Electric warmtepomp

Met een all electric warmtepomp kiest u voor een verwarmingssysteem dat klaar is voor de toekomst. Een all electric warmtepomp werkt volledig elektrisch en verwarmt uw huis én uw tapwater.  Hierdoor kunt u in één keer van het gas af.

Door over te stappen op een all electric warmtepomp spaart u het klimaat én bespaart u op uw energierekening. In combinatie met zonnepanelen kunt u zelfs (grotendeels) in uw eigen energiebehoefte voorzien. 

+ Toekomstbestendig Efficiënt Energiebesparend Van het gas af

De ideale tussenstap

All-Electric Ready hybride warmtepomp

Een All-Electric Ready is een hybride warmtepomp die samenwerkt met uw CV ketel. Het is de ideale tussenstap wanneer u de ambitie heeft om op korte of middellange termijn All-Electric te verwarmen. 

De overstap vanaf een All-Electric Ready warmtepomp naar volledig gasloos verwarmen is namelijk niet zo groot: het is een volwaardige warmtepomp die ook geschikt is voor hoofdverwarming wanneer u en uw woning er klaar voor zijn

+ Investering spreiden Direct besparen Grote stap richting gasloos Op weg naar duurzame toekomst

Benieuwd welke warmtepomp bij u past?

Wij adviseren u graag

Klik hier

All-Electric lucht/water

Werking van de warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp gebruikt de buitenlucht om je huis te verwarmen en warm water te leveren. Het systeem haalt warmte uit de lucht, net zoals een koelkast dat doet, en brengt die warmte naar het water dat door je verwarmingssysteem stroomt. 

Zelfs bij koud weer buiten, kan de warmtepomp nog steeds voldoende warmte vinden om je huis comfortabel te maken. Het is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om te verwarmen zonder traditionele brandstoffen te gebruiken.

Brochures

Populaire keuzes

Voor meer informatie over All-Electric (ready) warmtepompen kunt u een kijkje nemen in de brochures van populaire keuzes binnen deze productgroepen.

Klik hieronder op de afbeelding om de gewenste brochure te openen.

All-Electric lucht/water

Onderscheid monobloc en split

Bekijk hiernaast de video over de verschillen tussen een ‘monobloc’ en een ‘split’ installatie