Vacature

Leerling monteur (allround)

Wil jij de eerste stappen zetten in een veelbelovende carrière in de techniek? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Bij Hofman Klimaattechniek bieden we een uitdagende leerplek aan voor een gemotiveerde leerling monteur. Kom bij ons team en ontwikkel de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te groeien in de wereld van installatietechniek en duurzame oplossingen.

Leerling monteur

Als leerling monteur bij Hofman Klimaattechniek krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren vakmensen het vak van monteur te leren. Je zult betrokken zijn bij diverse werkzaamheden, zoals het assisteren bij installaties, onderhoud en reparaties van koeltechnische en klimaatsystemen. Je leert omgaan met gereedschappen en apparatuur die gebruikt worden in de installatietechniek en voert onder toezicht van ervaren monteurs montagewerkzaamheden uit. Daarnaast krijg je de kans om technische problemen te identificeren en op te lossen. Gedurende je leertraject zul je zowel intern als extern trainingen volgen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Kortom, als leerling monteur krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig monteur in de installatietechniek.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een leergierige en gemotiveerde kandidaat die:

  • Een passie heeft voor techniek en graag wil leren in de installatiebranche.
  • Enthousiast is om praktijkervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardig monteur.
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit en bereid is om de handen uit de mouwen te steken.
  • Goed kan samenwerken in een team en open staat voor feedback en begeleiding.
  • Minimaal een VMBO-diploma heeft, bij voorkeur in een technische richting.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.

 

Ervaring in de techniek is een pré, maar geen vereiste. Belangrijker is jouw motivatie, leergierigheid en bereidheid om te groeien binnen ons bedrijf.

Bij Hofman Klimaattechniek bieden we je een inspirerende leeromgeving waarin je de kans krijgt om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig vakman in de installatietechniek.

  • Professionele begeleiding: We zijn een erkend leerbedrijf. Je krijgt deskundige begeleiding van ervaren vakmensen die je ondersteunen en begeleiden bij je leertraject.
  • Praktijkervaring: Je krijgt de kans om direct praktijkervaring op te doen in een dynamische werkomgeving. Hierdoor kun je je kennis en vaardigheden snel ontwikkelen.
  • Salaris vanaf dag één: We bieden je vanaf de eerste werkdag een marktconform salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden: Bij ons krijg je de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. We bieden mogelijkheden voor verdere specialisatie en carrièreperspectieven.

Solliciteer op deze functie

Heb je vragen over ons of deze vacature? Bel, mail of app Lotte te Wierik op 0610124205 of info@hofmanklimaattechniek.nl.

01

Solliciteren

Solliciteer door ons je CV en korte motivatie te sturen via info@hofmanklimaattechniek.nl onder vermelding van "Sollicitatie leerling monteur".

02

Kennismaken

Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een bak koffie en een goed gesprek!