Vacature

Koeltechnisch monteur

Wil jij deel uitmaken van ons team als koeltechnisch monteur? Bij Hofman Klimaattechniek streven we naar het leveren van hoogwaardige koeltechnische oplossingen en klantenservice van topkwaliteit. Als koeltechnisch monteur krijg je de kans om deel te nemen aan uitdagende projecten en bij te dragen aan de groei en reputatie van ons bedrijf. Wij zoeken een gemotiveerde professional met ervaring in koeltechniek en een passie voor vakmanschap. Klaar om je vaardigheden toe te passen en je carrière naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan onze vacature voor koeltechnisch monteur en solliciteer vandaag nog!

Koeltechnisch monteur

Als koeltechnisch monteur met expertise in warmtepompen en VRF-systemen ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse koeltechnische systemen.

Je installeert nieuwe warmtepompen en VRF-systemen bij klanten thuis, op kantoren of in andere commerciële en residentiële omgevingen. Dit omvat het plaatsen van binnen- en buitenunits, het leggen van leidingen, het aansluiten van elektrische bedrading en het in bedrijf stellen van de systemen.

Je voert regelmatig onderhoud uit aan bestaande warmtepompen en VRF-systemen om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren. Als er zich storingen voordoen, ben jij degene die snel en nauwkeurig de oorzaak van het probleem kan vaststellen. 

Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en regelgeving om de veiligheid van zowel klanten als medewerkers te waarborgen.

Als koeltechnisch monteur bij ons bedrijf ben je een belangrijke schakel in het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten. We verwachten dan ook dat je gedreven, betrouwbaar en flexibel bent, en een passie hebt voor het vakgebied van koeltechniek.

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding in de richting van koeltechniek, installatietechniek of vergelijkbaar
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het installeren, onderhouden en repareren van koeltechnische systemen, met een specifieke focus op warmtepompen en VRF-systemen
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over probleemoplossend vermogen
  • Je bent in het bezit van relevante certificeringen, zoals STEK, F-gassen of andere vakgerelateerde certificaten. Als je deze certificeringen nog niet hebt, ben je bereid om deze te behalen

Als werkgever bieden wij een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin jouw professionele groei en ontwikkeling centraal staan:

  • We bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en kwalificaties
  • We investeren in jouw professionele ontwikkeling door middel van trainingen, cursussen en workshops
  • Een gevarieerde en uitdagende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt inzetten en uitbreiden

 

Als je wilt werken voor een bedrijf dat vol passie bijdraagt aan een duurzamere toekomst, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Solliciteer op deze functie

Heb je vragen over ons of deze vacature? Bel, mail of app Lotte te Wierik op 06 10124205 of info@hofmanklimaattechniek.nl.

01

Solliciteren

Solliciteer door ons je CV en korte motivatie te sturen via info@hofmanklimaattechniek.nl onder vermelding van "Sollicitatie koeltechniesch monteur".

02

Kennismaken

Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een bak koffie en een goed gesprek!