Airconditioning

Onze airconditioners bieden verkoeling tijdens warme zomer dagen en verwarming in koudere periodes. Daarnaast zuiveren ze de lucht en hebben ze een vochtregulerende functie. Een duurzame en efficiënte investering in een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Lees hieronder meer of neem meteen contact op voor een vrijblijvend advies.

Kies voor onze complete service

Optimaal en energie-efficiënt binnenklimaat

Airconditioning draagt bij aan een comfortabele en gezonde woon- en werkomgeving. En dat zonder gebruik van fossiele brandstoffen. Beter voor het milieu én je portemonnee.

Lucht/lucht warmtepomp

Wat is airconditioning?

Airconditioning, in feite een lucht/lucht warmtepomp, is een systeem dat zorgt voor verkoeling en verwarming in een ruimte door warmte uit de lucht te onttrekken of toe te voegen.

In de zomer trekt het warmtepompsysteem warmte uit de binnenlucht en voert het naar buiten, waardoor de temperatuur binnen wordt verlaagd. In de winter gebeurt het omgekeerde: het systeem haalt warmte uit de buitenlucht en voert het naar binnen om de ruimte te verwarmen.

Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen, en verbetert de luchtkwaliteit door filtering.

+ Verkoeling Verwarming Luchtzuiverend Vochtregulerend

aircosystemen

Single-split of multi-split

Een single-split systeem is een installatie voor één ruimte, waarbij één binnendeel wordt aangesloten op één buitendeel.

Bij een multi-split systeem worden meerdere binnendelen in verschillende ruimtes aangesloten op één buitendeel. De binnendelen zijn daarbij individueel aan te sturen. 

Benieuwd welk aircosysteem bij u past?

Wij adviseren u graag

Klik hier

Brochures

Populaire keuzes

Voor meer informatie over airconditioning kunt u een kijkje nemen in de brochures van onze favoriete en populaire A-merk productlijnen.

Klik hieronder op de afbeelding om de gewenste brochure te openen.